Center for Meaning - find mening i livet

Lever du et liv med mening?

Så længe du som menneske er ved bevidsthed, bærer du ansvar for værdier, og har mulighed for at indfri værdier og derved leve et meningsfyldt liv. Din forpligtelse til at virkeliggøre værdier slipper du ikke, før du stopper med at trække vejret.
Anja Elfrida Hald - Center for Meaning - Viktor Frankl

Meningskonceptet giver Simon Sinek succes

Viktor Frankl's Meningskoncept er hovedinspirator til Simon Sinek. Evnen til at finde mening giver dig dit "hvorfor"! Virksomheder der har mening på arbejdspladsen tør drømme om fremtiden, de har et formål, en vision og de har en sjæl, som omsættes på alle niveauer og områder.
Center for Meaning - find mening i jobbet

181 amerikanske topdirektører: "Mening” skal bruges til fremtidig værdiskabelse

Den 19. august 2019 erklærede 181 amerikanske administrerende topdirektører, at de grundlæggende vil ændre den måde, hvorpå virksomheder ser på formålet med at drive forretning. "Mening i livet" er sat ind som en del af det første erklæringspunkt.  Dette er et paradigmeskift for verdensøkonomien.
Center for Meaning - Find mening i livet
,

Tendenser skubber til meningskriser- og sygdomme

Mere og mere forskning kommer frem og peger på sammenhængen mellem følelsen af meningsløshed og fysiske og mentale sygdomme. Det er hvad der kaldes for meningskriser, og vi kan ligefrem tale om meningssygdomme.
Center for Meaning - Meaning Based Leadership

Mening som vækstaccelerator er et nyt paradigme

Når mening som kapital og intelligens ikke er en del af en virksomheds mindset, svarer det til, at den kun anvender noget af den samlede hjernekapacitet eller intelligens-reserve. At forstå og anvende mening som intelligens til at skabe kapital giver en langsigtede bæredygtighed både på individ- og organisationsniveau.
Center for Meaning - mening skal findes både i jobbet og i livet

Mening skal findes både i jobbet og i livet

En meningsfuld virksomhed har forståelse for, at det handler om at skabe overensstemmelse mellem oplevelsen af mening både i livet og i jobbet.
Center for Meaning - mening er nøglen til modstandkraft

Evnen til at finde mening er nøglen til modstandkraft og engagement

Der er tydeligvis gevinster at hente for både arbejdstager og arbejdsgiver ved at sætte fokus på mening som en ledelses- og livsstil, hvor den overordnede overskrift er: ”Et markant højere engagement”.
Center for Meaning - find mening i jobbet

Meaning-at-Work - from Idea and Vision to the first Steps

The mission is to bring “meaning-at-work” to as many people as possible and thereby help employees, leaders and organizations enhance resilience, performance and sustainability through the approach of meaning. With the platform "Meaning-at-Work" we bring new approaches in finding meaning and to translate the understanding of meaning into modern workplaces.